keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kuulumisia kiireen keskeltä

Ampiasongelmasta selvittiin, ja pojat ovat taas saaneet juosta. Tai juosta ja juosta - kaikki aika tuntuu valuvan hukkaan, ja kello lähenee jo kymmentä illalla, ennen kuin pojat pääsevät juoksemaan. Näin ollen juoksutusaika vähenee, kun aamulla on herättävä niin aikaisin. Ei pojat kauhean pahoillaan tunnu olevan, herkut ja rapsutukset tuntuu korvaavan menetetyn juoksuajan. 


Lisäystä laumaan toivoisin osittain myös siksi, että aloin kiinnostumaan enemmän ja enemmän näyttelyistä, ja nuo "kotirotat" kun eivät minkään näköisiä väristandardeja täytä, eivätkä luonteensakaan puolesta mitään vaikutusta tee. Isommat ovat sen verran arkoja varsinkin vieraiden lähellä ja Fidel pissaa kädet ja sylin täyteen (tätä tuskin kukaan tuomari osaisi arvostaa kiintymyksen osoituksena :D).
Eli uutta rottaa toivoisin voivani käyttää näyttelyissä. Ongelmia uuden tulokkaan tuloon tuottaa Pablo; nyt muiden kiusaaminen on loppunut lähes täysin, mutta ei ikinä tiedä miten uusi rotta vaikuttaa lauman väleihin. Itse olen kyllä lopullisen päätökseni jo tehnyt; jos riitely jatkuu, Pablo on lopetettava.

Toisaalta tahtoisin myös naaraita, mutta kaksi laumaa taitaa olla liikaa, ellei aikaa ala löytymään. No, kun työt loppuu ja koulu alkaa, arki taitaa taas normalisoitua ja aikakin riittää.

Aika näyttää, miten tässä käy!
Kesä ainakin on mennyt kuin siivillä, eikä lämpimistä keleistäkään ole saanut nauttia. Rottien pihahäkkikin jäi tältä kesää vain haaveeksi, mutta jos ensi kesänä sitten :)

Häkkikuumetta on myös ilmassa, kovasti tahtoisin vaihtelua, vaikka CND onkin osoittanut todella toimivaksi ja kestäväksi!

5 kommenttia:

  1. Häkkikuume on kyllä tautina niin tuttu :D Meillä on ehtinyt kahdella laumalla olla varmaan kymmenen eri häkkiä enemmän tai vähemmän käytössä, kun itse on kaivannut vaihtelua tai törmännyt uuteen kivaan häkkimalliin. CND:kin vaihtui sitten likoilta käytöstä pois, kun kaipasin "jotain muuta" CND:n helppoudesta huolimatta. Varahäkkejäkin on useampi, että löytyy sitten joka käyttöön sopiva... Ja tänään taas yksi häkki tulossa (neljäs tälläviikolla ...mitenniin lähti hieman käsistä hetkeksi ;D).

    VastaaPoista
  2. Joo, itse kaipaan myös "jotain muuta", vaikka luultavasti muut häkkiviritelmät vaihtuisivat nopeasti takaisin CN Doubleen, on todella helppo siivota ja sisutaa.

    Itsekin katselin "varahäkkejä" ja mahdollisesti ostankin yhden, siltä varalta jos kuitenkin naaraita tulee sitten kun muutan :) Tosin haaveeksi taitaa jäädä, yhdessäkin laumassa on jo aika paljon työtä, mutta ainakin lisäystä tuohon uroslaumaan on suunnittella :)

    Miten ihmeessä teillä riittää tila tuolle häkkikokoelmalle?? :D

    VastaaPoista
  3. Eikö häkkivarasto ole häkkejä varten? ;D Ja jotenkin sitä on oppinut suosimaan hyvin kasaanmeneviä häkkejä.

    VastaaPoista
  4. http://kesyrottayhdistys.fi/forum/viewtopic.php?f=3&t=9302 Siltä varalta ettet jo ehtinyt itsekin bongata ;) Itse pitää nyt malttaa mielensä. Ainakin hetken aikaa.

    VastaaPoista
  5. Oi, en ole edes tuolta tajunnut katsoa! Kiitos!

    VastaaPoista