maanantai 8. elokuuta 2011

Odottavan aika on pitkä...

Vaikka kuinka lupasin itselleni, etten touhota uudesta vauvasta yhtään ennen aikojaan, tänään touhotusvimma sai ylivallan. Minimaalinen jauhomatoviljelmä sai muuttaa pienestä kantokopasta toiseen astiaan, jotta uusi vauva pääsee matkustamaan kotiin sitten perjantaina. Mahdoton hössötykseni tuli taas todistettua, kun valitsin rottien froteepyyhkeistä yhtä kantoboksiin; laittaisinko valkoisen, beigen vai sinisen? Lopulta päädyin aivan uuteen ja punaiseen :D




Noh, kun sain pestyä kantoboksin ajattelin että pitäisi varmaan pestä pieni lintuhäkki, jossa vauva saa viettää ensimmäisen yönsä rauhassa ennen kuin pääsee isoihin poikiin tutustumaan - ettei pientä törkätä heti uuteen kotiin tultuaan toisten selätettäväksi.

Pesin häkin, muttei hössötystä voinut jättää siihen, piti häkkyrä sisustaakkin pehmoleluja myöden.


Pieni mutta riittävä majapaikka ensimmäiseksi yöksi :)


Perjantaita siis odotetaan todella kovasti :) Pojat ihmettelivät kun sisustin pientä häkkyrää ja kehtasin vielä viedä yhden heidän neljästä ruokakipostaan!
Kyllä poikia tänään(kin) hemmoteltiin herkuilla, etteivät vaan loukkaannu tajutessaan että touhottamiseni johtui uuden vauvan tulosta ;> 
Laitoin häkkiin siivouksen yhteydessä tyhjän puurohiutalelaatikon, jonka reijästä en uskonut edes Fidelin mahtuvan. Ajattelin että pojat joutuisivat nakertamaan pahvin päästäkseen käsiksi sisällä oleviin herkkuihin - olin väärässä. Fidel oli tunkenut itsensä laatikon sisään, mutta ulospääsy ei ollutkaan yhtä helppoa, vaan Jouduin repimään isomman reijän vapauttaakseni Fidelin :D eli ei näitä enää toiste häkkiin!


Puuropaketin vanki





2 kommenttia:

  1. Kyllä se perjantai sieltä tulee :) Jos se tuntuu tulevan liian hitaasti, vaihdan täältä mielellään nopeasti kuluvaa aikaa hitaasti kuluvaan aikaan. Itselläni yhden jutun deadline on perjantaina, ja aika tuntuu suorastaan valuvan sormien välistä kun ei malttaisi keskittyä muihin kuin rottajuttuihin vain.

    VastaaPoista
  2. Haha :D en yhtään ihmettele, että on vaikea keskittyä muuhun kun talossa on oman lauman lisäksi pikkunaperoita viimeistä viikkoa :) Toivotaan vaan että kaikille pikkuisille löytyy hyvä koti! Ellet sitten sitä omaa uroslaumaa perusta ;)

    VastaaPoista