tiistai 30. elokuuta 2011

Vauvakuumeelle ei näy loppua...

Eli tein sen taas... Vaikka kuinka kovasti vakuuttelin itselleni ja miehelleni että viides rotta jää viimeiseksi, että laumaan ei mahdu enempää ja työmääräkin on jo riittävä... Sorruin kuitenkin vapaaseen sk siamesevauvaan. 
Siamese on aina ollut yksi lempimuunnoksistani, mutta ehkei sen takia kuudetta rottaa kuitenkaan. Toisaalta, Carlokselle olisi kiva saada samanikäinen kaveri... Ja isot pojatkaan eivät leiki pikkuisen kanssa ollenkaan vaikka toinen kovasti yrittää. Lopulta annoin periksi ja kyselin onko poika vapaana. Ja se oli. Ja se on nyt varattu. Mitäköhän tästäkin tulee...  Miestä ei tarvinnut kauaa suostutella, ilmotin asian ja sillä selvä. Mietin, pitäisikö häkkiin ostaa korotusosa jotta tila varmasti riittäisi. Toisaalta jos jossain vaiheessa päädyn vaihtamaan häkkiä, ostos olisi turha. Täytyy vielä miettiä.

Nyt vaan päiviä laskemaan...


Carlos tuntuu kasvavan silmissä, ja pojan värikin näyttää tummentuneen jos ei ole pelkkää kuvitelmaa ja tumman turkin joukkoon on ilmestynyt valkoista/harmaata/hopeista tikkausta. Poika on rohkaistunut tosi paljon, mutta sylissä ei yksinään viihdy. Vapaana ollessaan kiipeää kyllä mielellään paidan sisään ja olkapäälle tutkimaan. Hännän pesu sujui tosi mallikkaasti, pientä protestointia oli mutta lopulta päätyi vain surkeasti piippailemaan. Toivon mukaan pesut sujuvat jatkossakin hyvin, ettei pesusta tule samanlaista tappelua kuin muiden kanssa. 


Poikien kiipelyteline ei aivan vielä ole valmis, mutta laitan kuvia silti :)




Tikkaat ja riippusilta puuttuu ja pilarit on tarkoitus päällystää sisalnarulla :)



Häkkiin ompelin uusia riippareita, ja kangaskaupasta tuli taas hamstrattua uusi satsi värikkäitä kankaita. Vielä kun saisi uusia riippari-ideoita. 













"Sydän ymmärtää, 
mitä kieli ei koskaan ilmaise 
ja mitä korvat eivät voi kuulla."
- Kahlil Gibran

3 kommenttia:

  1. Tuli muuten mieleen, että meiltäkin voisi saada Critteriin korotusosaa lainaan. Puolikas Critteri kun on tälläkin hetkellä varastoituna sohvan alle :) Sille kun ei ihan heti ole itsellä käyttöä tiedossa.

    VastaaPoista
  2. Ois kyllä kiva jos voisit lainata :) ei ainakaan heti tarvitsis ostaa jos kuitenkin vaihdan häkkiä :)

    VastaaPoista
  3. Nappaa vaikka ensiviikolla mukaan kun tulet poikasia katsomaan :)

    VastaaPoista