torstai 15. syyskuuta 2011

Pablo, Pedro & Tico 1v !


Meidän "isot pojat" täyttivät tänään vuoden! Miten se aika kuluukaan niin nopeasti, juurihan ne tänne muuttivat.

Herkkuja synttärisankarit eivät saaneet, vaikka olinkin erikseen niitä ostanut. Jollain rotista on maha sekaisin, en tiedä kenellä joten kaikki neljä ovat nyt muutaman päivän herkkukiellossa. Illalla pojat saavat juosta niin paljon kun haluavat. 

Taitaa olla viimeinen kerta kun saavat olohuoneessa juosta, huomasin eilen että olohuoneen lattialla vetää huomattavasti enemmän kuin muualla asunnossa. En tiedä pitäisikö ottaa riski ja antaa poikien juosta olohuoneessa, koska eivät viihdy keittiössä/eteisessä. Kököttävät vain koko juoksuajan nurkassa tai yrittävät hyppiä esteen yli olohuoneen puolelle :(
Yritin etsiä tietoa, kuinka helposti rotat vilustuvat jos juoksevat lattialla missä vetää muutaman tunnin, kun häkki kuitenkin on vedottomassa paikassa, mutta enpä vastauksia löytynyt. Joten mielipiteitä saa antaa kommentein tästä asiasta kiitos!


 Kuvia pikkuisista vuoden takaa


Pedro & Pablo
Tico & Pablo
Pablo
Pedro & Tico
Pablo
Tico

 
Tico & Pablo

Koirani Axu oli viettämässä samaan aikaan sairaslomaansa meillä, juuri nukutuksesta heränneenä 








Haimme eilen Fidelin uurnan kotiin





Kävin tänään kirjoittamassa eropaperit koulussa. Ala ei tuntunut omalta, ja nyt onkin hakusessa oppisopimuspaikka eläintenhoitajaksi. Toivon mukaan tein oikean ratkaisun ja paikka löytyy.

6 kommenttia:

  1. Heh, pitipä oikein tarkistaa, mutta miun Lorullakin on tänään synttärit. Olisivatko siis pojat Lorun veljiä? Cappedejä kuitenkin kaikki.

    Onnittelut ja rapsutukset pojille täältä joka tapauksessa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Itse en ole täysin varma koska poikien oikea syntymäpäivä on, pojat haettiin eläinkaupasta, Akvaariopisteestä. Olivat sinne samana päivänä tulleet kun ne haettiin joten laskin niiden syntyneen 15.9 :)

    VastaaPoista
  3. Jahas, on ne sitten samasta pesueesta, jos kerran hait ne Ahtolan Jenniltä. Minulla on noiden vanhempien nimet, jos haluat ne.

    VastaaPoista
  4. En muista myyjän nimeä mutta hänen rottiensa poikue se oli :) ja nimet ottaisin mielelläni muistiin. Onko sulla tietoa vanhempien värityksestä? :)

    VastaaPoista
  5. Juu, tiedän vanhempien väritkin. Tenttaan aina Jenniltä mahdollisimman tarkat tiedot, ja Lotuksesta ja Lorcasta on jo tosi tarkat. :)

    Tämän pesueen isä oli blue husky-uros Reppuli, emo on Lillallei, joka oli capped, luultavasti musta (tai jopa cinnamon).

    Tiedän muuten näiden siskonkin, Lumon, joka itseasiassa löysi kodin minun kauttani... Otin Lumon luokseni jouluhoitoon Jenniltä ja se lähti jo seuraavana päivänä omaan kotiinsa. :)

    VastaaPoista