tiistai 18. lokakuuta 2011

Ei-niin-hyvää-rottamaista-arkea

Tänään oli siivouspäivä. Piti olla ahkera. Nimenomaan piti. Sain siivottua rottien häkin, mutta kaikki muu kyllä jäi huomiseksi. Sain sentään pestyä yhden koneellisen pyykkiä; tosin nekin olivat rottien pyyhkeitä. Kerrankin olen onnellinen että mies on poissa, kun olohuone on aivan sikinsokin, tiskit tiskaamatta ja pyykkikori pursuaa jo yli. Kukaan ei ole valittamassa sotkusta.
Tänään on ollut muutenkin todella huono päivä. Tulostin sanoi itsensä irti ja jouduin lähtemään vanhempien luokse tulostamaan ilmolomakkeita ja kuittia. Onneksi isä lupasi käyttää minut Lemmikkiasemalla hakemassa Toa-lättiä ja auttoi kantamaan valtavan säkin. Samalla tiputettiin toivon mukaan oikeintäytetty ilmolomake ja pieni kiitospaketti Suskille.

Siivotessani häkkiä, pojat olivat keittiössä. Olinpa sitten unohtanut astiakaapin auki ja nelikko möyrysi tyytyväisenä kakkuvuokien keskellä. Lisää tiskiä. Ja olin jättänyt roskiksen roikkumaan roskiskaapin oven ulkopuolelle koska luulin sitä pullokassiksi. Ja se oli revitty pitkin poikin keittiötä. ARGH!
Lisäksi Pedrolla on joku ongelma Carloksen kanssa, jaksavat tapella joka välissä. Ja Pablo on vakaasti päättänyt ettei Pedrolla ole enää asiaa häkin ulkopuolelle, vaan se ajaa Pedron takaisin häkkiin kun huomaa sen jossain. Niinpä Pablo on arestissa ensimmäisen tunnin että Pedro saa juosta rauhassa, ja sitten toisen tunnin Pedro kököttää häkissä kun ei uskalla tulla ulos. Tulen hulluksi noiden kanssa. Lisäksi kauan odotettu viikonlopun patikkaretki taitaa jäädä välistä, koska keuhkokuumeen, keuhkoputkentulehduksen ja nielitulehduksen paranemisen jälkeen minuun piti sitten iskeä flunssa.







Eli kaiken tämän jälkeen en todellakaan voi sanoa että tänne kuuluu hyvää. Ei-niin-hyvää-rottamaista-arkea tällä kertaa. Noh, häkin siivouksen jälkeen pojat tutkivat tohkeissaan koko häkin perin pohjin. Niin pienestä asiasta ne tulevat onnellisiksi ja se piristää kummasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti