maanantai 17. lokakuuta 2011

Kiirettä pitää

Nyt kun mies on viikot helsingissä, kaiken tekeminen tuntuu jäävän viikonlopuiksi. Varsinkin kun itsellä ei ole viikolla autoa käytössä, täytyy kaikki pakolliset "autoreissut" tehdä viikonloppuna. Kiirettä pitää.
Muistin nyt jopa palauttaa Suskilta lainaamani häkin, tosin kaivaessani sen esiin huomasin että pinnoja oli joko jyrsitty aivan hullun lailla (en kyllä itse kertaakaan bongannut yhtäkään rottaa pinnojen kimpusta), tai ne olivat päässeet hankaamaan johonkin ja pinnoite oli mennyt rikki. Hävetti viedä siinä kunnossa oleva häkki takaisin, mutta onneksi saatiin sovittua, että kun saan ensi kuussa tilattua itselle samanlaisen häkin, käyn vaihtamassa häkit.
Piti vielä hakea Toa-lättiä Lemmikkiasemalta, mutta tämä unohtui kiireessä täysin ja nyt en pääse tällä viikolla hakemaan sitä ollenkaan; 55l Toa-Lätt säkkiä kun ei helposti bussin kanssa kotiin raahata. Pojat saavat siis pärjätä vessapaperisilpulla tämän viikon. Ties mitä kaikkea muutakin unohdin, mutta kun ei muista niin ei harmita.

Muuten tänne kuuluu ihan hyvää, pikkuiset kasvavat hirmuista vauhtia. Laumassa on pysytty rauhallisina ja rotat ovat saaneet olla vapaana todella paljon. Näyttelyilmot pitäisi huomenna tehdä, ja vieläkään en ole varma ilmoitanko Carloksen vai en. Luultavasti Carlos jää kotiin, koska boksi ei todellakaan ole sen mieleen. En tajunnut totuttaa sitä boksiin ajoissa, ja nyt pojalta pääsee aina hätäkakat kun se joutuu boksiin. Mitkään herkutkaan ei boksissa kelpaa. Niinpä en tahdo poikaa turhaan stressata, näyttelyttäminen ei ole onneksi pakollista.
Osmon ja Hugon aijon ilmoittaa, pienet ovat tottuneet boksiin, ovat olleet boksissa aina häkin siivouksen ajan ja siellä osataan olla rauhassa.

Miehen ollessa poissa olen ollut niin laiska siivoamaan, että se alkoi kostautua; miehen allergiaoireet ovat pahentuneet todella paljon. Osasyy on varmasti juuri se, että ei joudu altistumaan allergeeneille jatkuvasti vaan ainoastaan viikonloppuisin. Ja tietenkin se, että Osmo ja Hugo ovat sohvalla, mikä innostaa kaikki muutkin rotat kiipeämään sohvalle ja möyrimään sohvatyynyissä. Nyt siis täytyy ottaa itseään niskasta kiinni; tiedossa on jälleen imurointia, pölyjen pyyhintää, mattojen ja sohvatyynyjen tamppaamista, lattian pesua, imurointia, pölyjen pyyhintää ja vähän lisää imurointia. No, itseppä olen valintani tehnyt enkä kyllä kadu; paitsi siivouspäivinä.

1 kommentti: