sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Rottatäytteinen sairasloma

Kuten jo kerroin, olen ollut torstaista asti kipeänä. Kuumetta ja kurkkukipua riittää.
 Lauantaina olin jo sen verran paremmassa kunnossa, että lähdin kuitenkin rottamiittiin (toivottavasti en tartuttanut ketään!).
Löysin viimein ja vihdoin perille hullusta navigaattorista huolimatta ("Aja kaksisataa metriä suoraan ja olet perillä". Tie päättyi jo parin kymmenen metrin jälkeen.)
Rottamiitti sujui kivasti rottia sylitellen ja niistä puhuen. Ja oli taas ihanaa saada uusia rottatuttavuuksia. Ja näin vielä hiirenkin! Olen nähnyt hiiriä vain eläinkaupoissa ja luulin niiden kasvavan paljon isommaksi. Minimaalinen hiiriherra sulatti sydämeni, ja kohta täytyy alkaa mieheltä kinumaan hiirtäkin :)


Kotona pojat ovat saaneet juosta enemmän, kun olen kipeänä maannut sohavalla telkkua katsellen. Ainoa ongelma on, että Osmolla ja Hugolla olisi jo kova hinku lattialle isojen poikien kanssa, joten häkin ovia ei voi jättää auki kun muu lauma juoksee, vaan joudun toimimaan porstarina ja availemaan ja sulkemaan ovia kun pojat juoksevat edestakaisin. Välillä pienet ovat kanssani sohvalla, mutta kipeänä en jaksa niitä niin paljon vahtia (hyppivät koko ajan sohvalta häkin kaltereihin kiinni ja kiipeävät katolle, mutta alastulo ei ole yhtään turvallisen näköistä) joten pienet ovat saaneet suurimmaksi osaksi olla vain sylissäni tietokoneella istuessani.
Tänään aamulla huomasin Osmon silmän rähmivän ja tarkemmin tutkiskeltuani näin tuntokarvan kääntyneen silmään. Eipä ollut kovin helppo yrittää yksin lyhentää minimaalista kikkurakarvaa ihan silmän vierestä, mutta onnistui sekin lopulta.


Hugo & Tico





Hugo & Carlos

Carlos

Pablo tähystää

Tico
Tico & Pedro

Pablo

Tico & Pedro


 Tämä päivä taitaa mennä aika lailla siivotessa, kämppä on taas kuin pommin jäljitä. On se kumma miten saan koko olohuoneen mullin mallin kun siivoan rottahäkin. Häkin siivouksen ja sisustuksen jälkeen kaikki tarpeeton rottatavara jää lattialle lojumaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti