tiistai 16. elokuuta 2011

Ei-niin-positiivinen-blogiteksti

Vihdoin ja viimein kauan odotettu paketti zooplussalta saapui, mutta yllätys oli kaikkea muuta kuin positiivinen; paketti oli valmiiksi rikki, sisällä olevat pienemmät paketit suuren 15kg alle lähes murskaantuneita. Toinen herkkupyramideista hajalla. Ja toinen... sisälsi madon. Luultavasti pienen pieni mato oli jostain päässyt kiemurtelemaan hajonneen laatikon sisälle ja sen kautta pyramidipaketin sisään. 
En lähtenyt palauttamaan yhtä tuotetta, vaan tyydyin nurisemaan miehelle. Ja varmaa on, ettei zooplussalta tilata enää mitään, muutama muukin ystävä valittanut tuotteiden huonosta kunnosta. Vääntyneitä lintuhäkkejä ym.
Toivon mukaan tuo 15kg ruokaa ei sisällä mitään matoja -.-

Toinen ikävämpi uutinen on, että Pablo on alkanut aivastelemaan ja nenästä vuotaa eritettä. Vielä ei poika rohise, mutta tällä viikolla varaan ajan lääkärille, Ticolle, Pedrolle, Pablolle ja Fidelille. Saadaan sitten kaikkien keuhkot kuunneltua ja mahdolliset antibioottikuurit. Toivon mukaan löydän edes suht edullisen paikan.

Carlos on kotiutunut isojen poikien häkkiin hyvin, Ticon kanssa on vielä vähän ongelmia. Tico kökötti kaksi päivää aivan alimmaisessa kerroksessa, ilmeisen loukkaantuneena uudesta tulokkaasta. Nyt sentään välillä nousee tutkailemaan yläkertaakin, mutta muistaa tarkastuskäynnilläkin alistaa Carloksen useaan otteeseen.

Kuvia ei vieläkään tule, kun en ole muistanut ostaa niitä pahuksen paristoja! :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti