lauantai 13. elokuuta 2011

Pienen pieniä kuulumisia

Valitettavasti kuvia ei tule tänäänkään, kamerasta on paristot loppu ja koko asunnosta ei löydy yhtäkään oikeankokoista paristoa!! >:(

No, kuulumisia kuitenkin kirjoittelen.
Pojat ovat juosseet kaikki yhdessä pienellä rajatulla alueella, eikä mitään ongelmia ollut. Kun päästin Carloksen isompien poikien häkkiin, yllättäen Tico muuttui ja juoksi hullun lailla Carloksen perään, yrittäen painaa sen maahan. Carlos oli kuitenkin tason reunalla ja tippui tasolta kun Tico juoksi päin :/ Onneksi mitään ei sattunut. Häkissä Tico on muutenkin todella "kiukkuinen" ja alistaa ja huitoo Carlosta todella kovaa, mutta vapaana ollessaan käyttäytyy tosi nätisti. Ei auta muuta kuin totuttaa niitä lisää, ennen kuin Carlos pääsee häkkiin.

Carlos aristi minua eilen todella paljon, mutta tänään tulee jo häkistä kättä pitkin syliin, eikä ole moksiskaan kosketuksesta. Jos nostan pienen syliin, on kauhea kiire pois, mutta hetken rauhoituttuaan alkaa peseytymään tyytyväisenä :)

Aloitin jo totuttamaan Carlosta erilaisiin asioihin. Tänään oli vuorossa  vesihana. Isommat pojat menevät aivan paniikkiin aina, kun hanasta päästää vettä, eikä pesu onnistu mitenkään juoksevan veden alla. Carloskin säikkyi ääntä, mutta toivottavasti tottuu siihen.

 Koko päivän olen tietenkin hössöttänyt pikkuisen ympärillä ja nyt poika kaivautui pesämökkiinsä nukkumaan ja muu lauma pääsi juoksemaan isommalle alueelle herkkujen kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti