perjantai 12. elokuuta 2011

Vihdoin kotona

Vihdoin ja viimein sain hakea pikkuisen kotiin! Nimivaihtoehtoja oli monia, mutta kahdesta viimeisestä nimivaihtoehdosta mies valitsi Carloksen. Itse olisin halunnut jättää kutsumanimeksi Marcus, mutta lopulta annoin periksi.

Hain vauvan kotiin suoraan koulun jälkeen, hetki ehdittiin Suskin kanssa jutella, mutta aika tuntuu kuluvan aina niin nopeasti kun joku jaksaa kuunnella rottahöpinöitä. 
Kotimatka Carloksen kanssa sujui mallikkaasti, pikkuinen makoili koko matkan ja nuoli sormia kun silittelin. Kotona odotti sitten pieni häkki, jota poika innokkaasti tutki ennen kuin rauhoittui syömään ja nukkumaan. Isommat pojat eivät paljoa välittäneet, vaikka varmasti haistoivat uuden tulokkaan. Myöhemmin otin Carlokselta toisen pyyhkeen ja vein sen pojille haisteltavaksi. Tilanne alkoi näyttämään jo hieman epävarmalta, kun Pablo pörhisteli karvojaan ja narskutteli hampaitaan haistellessaan pyyhettä.

Tico pääsi ensimmäisenä tekemään tuttavuutta Carloksen kanssa ja arasteleva pikkuinen rohkaistui hieman. Lopulta uskalsin ottaa kaikki pojat yhdessä juoksemaan lattialle, ja ensitapaaminen sujui todella hienosti. Fidel ei edes alkuun tajunnut että sylissä touhaa joku muukin, vaan ohitteli sujuvasti tulokasta hajuvanaa housuissani seuraillen. Hetken päästä Carlos juoksenteli jo tottuneesti ympäriinsä, välittämättä perässä roikkuvasta nelikosta.
Pikkuinen otettiin siis todella kivasti vastaan. 
Vielä en kuitenkaan samaan häkkiin laittanut, vaan Carlos saa viettää ensimmäisen yönsä omassa häkissään ihan rauhassa.

Kuvia yritän laittaa huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti