maanantai 26. syyskuuta 2011

Ongelmia

Olen kovasti yrittänyt tutustuttaa vauvoja ja muuta laumaa toisiinsa, Pablo ja Carlos ovat oikein esimerkillisiä isoveljiä, mutta Pedrolla ja Ticolla on vielä harjoiteltavaa. Pedro pärjää pikkuisten kanssa tosi nätisti sillon kuin muu lauma ei ole paikalla, mutta muiden tullessa säheltämään on vähän kovakourainen pieniä kohtaan.
Ja sitten Tico. Tico tuntuu stressaavan pienistä aika paljon. Päästin sen sohvalle yksinään tutustumaan pieniin, mutta ei siitä oikeen tullut mitään. Tico on niin kauan nätisti kun pienet pysyvät paikoillaan, mutta kun ne lähtevät karkuun Tico hyökkää perään ja alkaa raapimaan kovaa :(
Saa nähdä nyt mitä tästäkin tulee, jos herra ei ala rauhoittumaan on sen aika päästä sateenkaarisillalle. Ticon mycon vuoksi lopetus kiikkuu muutenkin koko ajan kantapäillä, mutta vielä en haluaisi siitä luopua. Noh, hiljaa hyvää tulee, onneksi veljeksillä on toisensa niin saavat rauhassa asustella vielä kahdestaan. Carlos ei hirveästi pienistä välitä, lähtee sohvalta seikkailemaan sillä aikaa kun muut touhottavat pienien perässä. Pablo osaa olla tosi nätisti, eilen se kiipesi vauvojen häkin viereen tutkailemaan ja haistelemaan.
Hugo on oikea vinkuiita, Pablo ei edes koskenut siihen niin pieni piippaili silti :D Rexpoikaka sai miehen toimesta nimekseen Osmo :) Annoin nimelle periksi vain siksi, että minulle tulee Osmosta mieleen osmankäämi, ja pojan turkki muistuttaa aivan osmankäämien haituvaa (ja lisäksi toinen nimivaihtoehto oli Faabio :D)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti