tiistai 27. syyskuuta 2011

Kuulumisia

 Pikkuiset eivät ole vieläkään päässeet laumaan ja Ticon käytös niitä kohtaan ei ole muuttunut miksikään. Totutusta siis jatketaan edelleen ja vauvat saavat asustaa kahdestaan.
Suskilta sain jatkoaikaa häkin lainaukselle ja pojat pääsivät majoittumaan vähän isompaan häkkiin. Tällä hetkellä zooplussan ostoskorissa odottaa samanmoinen häkki palkkapäivääni. Odottaa siellä paljon muutakin, 140e edestä kaikkea kivaa rotille. On se kumma, kun itseen ei viitsi laittaa rahaa, mietin tarkkaan tarvitsenko nyt sitä tai tätä, mutta rottiin kyllä saa rahaa palamaan eikä edes jälikäteen kaduta vaikka mitä turhaa ostaisi.

Mietin kyllä välillä, että rottiin on palanut vuodessa suurinpiirtein 1200e ellei enemmänkin. Siihen laskin 
häkin + rotat (tasan 500e),
kuivaruuat + suurimmat tilaukset netistä (suurinpiirtein 350e? ehkä)
lääkärilaskut + muut lääketuotteet (n.380e). 

Eipä siitäkään sovi valittaa, ei se raha sukanvarteenkaan olisi muuten jäänyt.


Ei tänne meidän rottalaan mitään sen ihmeempiä kuulu, isot pojat ovat saaneet juosta tosi paljon, nyt kun mies on Helsingissä eikä tarvitse koko ajan vahtia niitä. Saan mieheltä aina syyllistäviä katseita kun sohvan takaa alkaa kuulua repimistä; tapettihan se sieltä lähtee. Nyt mies ei ole näkemässä mitä kaikkea pahaa pojat tekevätkään, eikä heti palattuaan huomaa mitä kaikkea on tuhottu. Pikkuhiljaa niitä tihutöitä sitten paljastuu, ja kerron heti Ticon tehneen kaiken. Mies kun sietää Ticolta ihan mitä vaan!




Ps. Vauvat oppivat käyttämään heti vessalaatikkoa! Pienessä häkissä ei ollut tilaa vessalaatikolle joten pojat veivät ruuat pesäänsä ja tekivät tarpeet ruokakippaan. Nyt kun laitoin isompaan häkkin vessalaatikon, kakat menevät sinne. Voi minun fiksuja poikia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti