sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Haisevaa ja ahdasta

Olen joka puolella hehkuttanut, miten meidän häkki ei haise melkein ollenkaan ja riittää kun sen siivoaa kaksi kertaa viikossa. Noh, eipä ole niin hajuton enää. Ilmeisesti pienten tultua isot pojat alkoivat merkkailemaan enemmän, vessalaatikoita ei enää muisteta käyttää ja tavanomaisien pissanurkkien sijasta pissataan joka ainoaan nurkkaan, riippareihin ja muihin nukkumapaikkoihin. Ja haju on sen mukainen. Eilen siivosin häkin ja tänään aamulla jo pissa haisi kun häkin viereen meni.
 Pohjalaatikot täytyy tilata, tai laittaa mies väkertämään sellaiset.

Häkkikin alkaa tuntua jo tosi pieneltä kuudelle rotalle. Vaikka kuinka yritän sisustuksella "luoda lisää tilaa", yleensä lopputulos on se, että häkki on tungettu lattiasta kattoon täyteen virikkeitä ja tilaa ei paljoa jää. Kunpa joskus olisi niin suuri häkki, ettei sitä siivotessa tarvitsisi miettiä mitä virikkeitä voi laittaa samaan aikaan ja kuinka paljon, jotta liikkumatilaakin jää.




2 kommenttia:

  1. Nyt kun katsoo miten ihanan paljon toisaalta sulla on virikkeitä niin näyttää meidän neljän tytön häkki todella todella tyhjältä. Pitäisi varmaan rueta hommaamaan sinne vähän täytettä ;)

    VastaaPoista
  2. Nojoo, toisaalta niitä on paljon ja rotillakin luulisi olevan tekemistä, mutta tuntuu että kaikki virikkeet ovat pelkkiä riippareita/nukkumapaikkoja :D tosi vaikea keksiä mitään "uutta" ja kiinnostavaa rotille, onneksi ne tulevat pienestä iloisiksi :D

    VastaaPoista