sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Liedon näyttely

Liedon näyttely meinasi meidän porukalta jäädä kokonaan välistä, kun typeryyksissäni katsoin väärin bussiaikataulua; katsoin arkipäivää vaikka oli lauantai. (Myöhemmin tosin tajusin että oli vielä kaiken lisäksi pyhäpäivä). No bussipysäkillä vasta tajusin, että bussia ei ole edes tulossa ja ryntäsin takaisin kotiin soittamaan Suskille. Loppujen lopuksi Suski ja Mikko ehtivät hakemaan minut täältä saakka ja ehdimme vielä kahdeksaksi perille. Muiden saapuessa aloitettiin pöytien järjestäminen. Hugo ja Osmo majoittuivat Suskin mukana tuomaan boksiin, jotta pojilla olisi enemmän tilaa.

Itse näyttelypäivä oli onnistunut ja tosi mukava, aika tuntui vaan käyvän vähän pitkäksi. 
Myyntipöydällä oli vaikka mitä ihania eläinaiheisia kylttejä sun muuta, mutten ollut tajunnut ottaa käteistä mukaan. Onneksi tuli napattua käyntikortti mukaan myöhempiä tilauksia varten (http://storyart.fi/). Unohdin ottaa omat myyntiin tulevat riipparitkin mukaan kaiken hässäkän keskellä. Kamerakin unohtui joten kuvia en saanut otettua.



Olin siis ilmoittanut Hugon ja Osmon molemmat pet-luokkaan ja Hugon vielä viralliseen.
Pojat lähtivät ensimmäisten mukana tuomaripöytien eteen jonottamaan. Seurailin kauempaa kun tuomari tutki poitsuja ja pikkuiset ottivat sen tosi rauhallisesti.

Hugo sai A:n ja Osmo AB:n.
 Tuomarin (Janina Kultanen) arvostelut:

Hugo: "Hyvä massa. Erittäin hieno häntä. Puhdas turkki, ok iho. Kynnet leikattu, mutta terävät. Voisi leikata enemmänkin. Vilkas, mutta helppo käsitellä. A.

Osmo: "Hyvässä massassa. Iso poika :) Puhdas turkki, ihossa likaa. Hyvä häntä. Kynnet leikattu, mutta terävät. Utelias ja mukava käsitellä. Suloinen."

Hugon pääsyä viralliseen sai jonkun aikaa vielä odotella, mutta loppujen lopuksi Hugo sai L1/2. 
Tuomarin (Potku Holmstedt) arvostelu:
"Hyvä tyyppi ja koko. Hyvät pointit. Muutama valkoinen varvas etutassussa. Varjostus vahva, mutta epätasainen. Kauniit silmät. Hienot korvat.
Kunto ja tempp.: Hyvä"

Olin siis kaikinpuolin tyytyväinen arvosteluihin, vähän harmittaa tuo Osmon AB likaisen ihon vuoksi, olisi pitänyt pestä tarkemmin.

Päivän lopulla olin todella väsynyt, meinasin pariin kertaan nukahtaa tuolille. Osmo ja Hugo eivät stressanneet yhtään vaan nukkuivat tyytyväisinä. Joka tapauksessa näyttelypäivä oli tosi mukava, ja jatkossa tullaan myös näyttelyissä käymään.


Iso kiitos Suskille ja Mikolle päivän pelastamisesta!!

Pedron tassut ovat jo paljon paremmassa kunnossa päivittäisen pesun ja rasvauksen ansioista. Toisessa takatassussa on enää pieni läikkä. Carloksen räikäisyys on vähentynyt huomattavasti, ja poika on paljon virkeämpi taas.
Eli vähän parempaa kuuluu tänne meidän rottalaan! :)




 

1 kommentti:

  1. Seuraavaan sitten Osmokin viralliseen kunhan saat sen trimmailtua näyttelykuosiin. ;)

    VastaaPoista