perjantai 4. marraskuuta 2011

Näyytelyynvalmistautumiskatastrofi

Huomenna siis on ensimmäinen näyttely johon poitsujen kanssa osallistutaan.
 Mies ei ehtinyt autoa katsastamaan, mutta onneksi pääsen Suskin  ja Mikon kyydillä.

Häkkiä siivotessani tajusin, etten ollut muistanut ostaa pojille isompaa boksia! Koko viikon on pitänyt se hakea, mutta aina töiden jälkeen ajattelin että haen sen "huomenna". Ja enpä sitä tänään muistanut mennä hakemaan ja mies oli jo auton kimpussa. Onneksi Suski jälleen kerran pelasti tilanteen ja ilmoitti että heiltä saa lainaksi boksin jos tuo tuntuu liian ahtaalta. 

Aloitin poikien pesun Hugosta, koska kuvittelin sen olevan se vaikeampi tapaus. Toisin kävi. Hugo antoi pestä itsensä tosi nätisti, mutta Osmo ei; tämän seurauksena iho ei lähtenyt ihan puhtaaksi. Menin ensin tunkemaan typeryyksissäni öljyä Hugon turkkiin, enkä saanutkaan pestyä ja huuhdeltua niskaa tarpeeksi hyvin joten turkki näyttää vähän likaiselta niskasta.
Kynnet sain leikattua omasti mielestäni tosi hyviksi, tosin olen tottunut leikkaamaan isojen poikien kynsiä mitä ei todellakaan saa kunnolla leikattua, joten vähänkin paremmin leikatut kynnet ovat jo suuri saavutus minulle :D Viilatakkin yritin, mutta siitä ei tullut mitään.
Vähän tekisi mieli pestä pojat vielä toiseen kertaan, mutten tahdo pieniä enempää stressata, ensi kerralla koitan olla tarkempi.
Osmoa olen nyppinyt vähän miten sattuu, karva kerrallaan sieltä täältä joten se ei todellakaan ole kunnolla nypitty - mutta onneksi pet-luokassa se ei haittaa.


Vielä pitäisi pakata tarvittavat tavarat mukaan ja huomenna suuntaan ensin bussilla Suskin ja Mikon luo. Onneksi pääsen sinne yhdellä bussilla niin ei tarvitse keskustan kautta kiertää.


Vähän jännittää, mutten mitään suurempia odotakkaan tämän valmisatutumiskatastrofin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti