torstai 3. marraskuuta 2011

Kuulumisia

Kiinnitin viikon alussa huomiota Carlokseen, jonka silmät näyttivät tavallista väsyneemmiltä. Poika kuitenkin touhotti muiden mukana normaalisti, joten ajattelin tuon silmien "sumeuden" johtuneen vain siitä että se oli juuri herännyt. Eilen kuitenki Carlos alkoi aivastelemaan räkäisesti. Poika sai eilen ja tänään höyryhengitystä ja hunajavettä, toivon koko sydämmestäni että kyse on pelkästä nuhasta eikä mistään alkavasta mycosta. Muut ovat pysyneet terveinä, eikä nuhasta ole tietoakaan, mutta muutkin saivat osansa hunajavedestä.
Viime viikonloppuna huomasin Pedron tassujen pohjassa punaiset läikät. Nyt Pedron tassut pestään ja rasvataan päivittäin, toivottavasti ei kehity vakavammaksi.

Viime viikolla saapui ilmanputsari, joka on helpottanut tosi paljon miehen allergiaoireita.
 Lauantai näyttely on vaakalaudalla, jos mies ei saa huomenna jotain osaa autoon, jää katsastus välistä ja auto ei ole käytettävissä.


Eipä tänne mitään sen kummempia taaskaan kuulu, huono tuuri tuntuu vaan jatkuvan ja jatkuvan.

Yritin napata Carloksesta kuvan tuon reiän kautta, mutta poika oli loukkaantunut boksissa olemisessa ja aina kun liikutin pyyhettä niin se järjesti sen nopeasti takaisin "ikkunan" eteen :D

Sopu sijaa antaa






Ilmanputsari





5 kommenttia:

  1. Me olemme menossa näyttelyyn Mikon isän autolla, ja kyytiin kyllä mahtuu jos teillä ei ole tuolloin autoa käytössä :) Toivottavasti Carloksen nuhaoireet menisivät nopeasti ohi, pikaisia paranemisia pojalle!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva! Mä laitan heti huomenna viestiä et kuinka ton auton kans käy! Toivotaan että kyse on pelkästä nuhasta, oon tosi huolissani että sekin sairastuu mycoon :(

    VastaaPoista
  3. Oliko kuinka arvokas tuollainen ilmanputsaaja..? :D Näyttää tosi arvokkaalta.. :/

    VastaaPoista
  4. Ikävä kuulla Carloksen sairastumisesta. Meillähän on sen kaksi veljeä ja on kuin toista omaa rottaansa katselisi sinun ottamista kuvista. Toivottavasti Carlos paranee pian. Onnea näyttelyyn! Ja huono tuuri ei jatku ikuisesti...

    VastaaPoista
  5. Tuo ilmanputsari oli 300e paikkeilla, mutta oli se kyllä sen arvoinenkin :) täällä kämpässä kun on muutenkin tosi huono ilma kun en rottien takia voi tuulettaa kovinkaan usein (rottahäkki täytyy aina kärrätä makuuhuoneeseen tuuletuksen ajaksi), niin heti huomasi että tuli paljon raikkaampi ilma :)

    Joo, oon tosi huolissani pikkuisesta, kun en kestä enää yhtäkään mycorottaa. Ticon kanssa oon koko ajan vaakalaudalla että pitääkö se viedä piikille vai eikö. Aina kun Tico aloittaa rohisemisen niin en edes kestä olla samassa huoneessa vaan lähden pois :( Mutta kun papparainen on muuten niin hyvässä kunnossa niin päätös on tosi rankka.
    Toivotaan ettei Carloksella ole kuin nuha, epäilen että toi ilmanputsarin aiheuttama ilmavirtakin ois voinut sen vilustuttaa, joten siirrettiin putsari toiseen huoneeseen. Nyt vaan hellää hoivaa poitsulle <3

    VastaaPoista